Trappen op maat

Trappen op maat - Stylmar bouwt de trap van uw dromen

Trappen op maat zijn de laatste jaren geëvolueerd van gebruiksvoorwerpen tot blikvangers die uw woning een meerwaarde geven. Stylmar volgt de trends op de voet en bouwt trappen op maat. Deze beantwoorden niet alleen aan uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Ze worden bovendien vervaardigd met de beste materialen en volgens traditionele procedures.

Trappen op maat van Stylmar laten u dromen

Stylmar gebruikt steeds warme, sfeervolle en kwalitatieve materialen om trappen op maat te maken. Samen met een gemotiveerd verkoopsteam zorgen wij voor een persoonlijke aanpak om uw droomtrap te ontwerpen die niet alleen mooi maar ook praktisch is. Door ons zuivere maatwerk, vervaardigd in eigen atelier, zijn de mogelijkheden eindeloos.

In alle aspecten van uw trap zorgt ons vakpersoneel voor een totaaloplossing op maat. Gebruiksgemak, veiligheid, duurzaamheid zijn hierin de sleutelwoorden.

Kom gerust een kijkje nemen in onze showroom van 2000m2. U vindt zeker uw gading in ons ruime assortiment. U kan ook een brochure aanvragen om een idee te krijgen van ons uitgebreide aanbod.