Luxe slaapkamer

Luxe slaapkamer - Stylmar werkt met duurzame kwaliteitsmaterialen

Een luxe slaapkamer op maat vervaardigd met de beste materialen. Stylmar realiseert uw droomslaapkamer.

Nergens komt u letterlijk meer tot rust dan in uw slaapkamer. Stylmar volgt de trends op de voet en bouwt uw luxe slaapkamer. Deze beantwoordt niet alleen aan uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Ze wordt bovendien vervaardigd met de beste materialen en volgens traditionele procedures.

Een luxe slaapkamer op maat

Stylmar gebruikt steeds warme, sfeervolle en kwalitatieve materialen om van uw slaapkamer een luxe slaapkamer op maat te maken. Samen met een gemotiveerd verkoopsteam zorgen wij voor een persoonlijke aanpak om een luxe slaapkamer op uw maat te ontwerpen die niet alleen mooi maar ook praktisch is. Door ons zuivere maatwerk, vervaardigd in eigen atelier, zijn de mogelijkheden eindeloos.

In alle aspecten van uw luxe slaapkamer zorgt ons vakpersoneel voor een totaaloplossing op maat. Van het uitbreken van de oude slaapkamer tot het vernieuwen van elektriciteit, vloeren, plafonds, slaapkamermeubilair en nog veel meer. Dit alles met onze eigen mensen op slechts vier werkdagen.

Kom gerust een kijkje nemen in onze showroom van 2000m2. U vindt zeker uw gading in ons ruime assortiment. U kan ook een brochure aanvragen om een idee te krijgen van ons uitgebreide aanbod.