Luxe interieur

Luxe interieur - Stylmar werkt met duurzame kwaliteitsmaterialen

Een luxe interieur vervaardigd met de beste materialen. Stylmar realiseert het interieur van uw dromen.

Stylmar volgt de trends op de voet en bouwt uw luxe interieur. Dit beantwoordt niet alleen aan uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Het wordt bovendien vervaardigd met de beste materialen en volgens traditionele procedures. Modern, klassiek, landelijk, eigentijds of modern? Elke stijl is ons eigen.

Een totaaloplossing voor uw luxe interieur

Stylmar gebruikt steeds warme, sfeervolle en kwalitatieve materialen om van uw interieur een luxe interieur te maken. Samen met een gemotiveerd verkoopsteam zorgen wij voor een persoonlijke aanpak om een luxe interieur op maat te ontwerpen dat niet alleen mooi maar ook praktisch is. Door ons zuivere maatwerk, vervaardigd in eigen atelier, zijn de mogelijkheden eindeloos.

In alle aspecten van uw interieur zorgt ons vakpersoneel voor een totaaloplossing op maat. Van het uitbreken van het oude interieur tot het vernieuwen van elektriciteit, loodgieterij, vloeren, plafonds, meubilair en nog veel meer. Dit alles met onze eigen mensen.

Kom gerust een kijkje nemen in onze showroom van 2000m2. U vindt zeker uw gading in ons ruime assortiment. U kan ook een brochure aanvragen om een idee te krijgen van ons uitgebreide aanbod.