Droomslaapkamer

Droomslaapkamer - Stylmar maakt slaapkamers volgens uw wensen

Een droomslaapkamer vervaardigd met de beste materialen. Stylmar is uw partner.

Nergens komt u letterlijk meer tot rust dan in uw slaapkamer. Stylmar volgt de trends op de voet en bouwt uw droomslaapkamer. Deze beantwoordt niet alleen aan uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Ze wordt bovendien vervaardigd met de beste materialen en volgens traditionele procedures.

Een sfeervolle en kwalitatieve droomslaapkamer

Stylmar gebruikt steeds warme, sfeervolle en kwalitatieve materialen om van uw slaapkamer een droomslaapkamer te maken. Samen met een gemotiveerd verkoopsteam zorgen wij voor een persoonlijke aanpak om uw droomslaapkamer te ontwerpen die niet alleen mooi maar ook praktisch is. Door ons zuivere maatwerk, vervaardigd in eigen atelier, zijn de mogelijkheden eindeloos.

In alle aspecten van uw slaapkamer zorgt ons vakpersoneel voor een totaaloplossing op maat. Van het uitbreken van de oude slaapkamer tot het vernieuwen van elektriciteit, vloeren, plafonds, slaapkamermeubilair en nog veel meer. Dit alles met onze eigen mensen op slechts vier werkdagen.

Kom gerust een kijkje nemen in onze showroom van 2000m2. U vindt zeker uw gading in ons ruime assortiment. U kan ook een brochure aanvragen om een idee te krijgen van ons uitgebreide aanbod.