Droomkeuken

Droomkeuken - Stylmar zorgt voor een totaaloplossing op maat

Een droomkeuken vervaardigd met de beste materialen. Stylmar is uw partner.

Keukens zijn de laatste jaren meer en meer geëvolueerd naar woonkeukens. Stylmar volgt de trends op de voet en bouwt uw droomkeuken. Deze beantwoordt niet alleen aan uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Ze wordt bovendien vervaardigd met de beste materialen en volgens traditionele procedures.

Een droomkeuken op maat in massief eik

Stylmar gebruikt steeds warme, sfeervolle en kwalitatieve materialen om van uw keuken een droomkeuken te maken. Samen met een gemotiveerd verkoopsteam zorgen wij voor een persoonlijke aanpak om uw droomkeuken te ontwerpen die niet alleen mooi maar ook praktisch is. Door ons zuivere maatwerk, vervaardigd in eigen atelier, zijn de mogelijkheden eindeloos.

In alle aspecten van uw keuken zorgt ons vakpersoneel voor een totaaloplossing op maat. Van het uitbreken van de oude keuken tot het vernieuwen van elektriciteit, loodgieterij, vloeren, plafonds, keukenmeubilair en nog veel meer. Dit alles met onze eigen mensen op slechts zeven werkdagen.

Kom gerust een kijkje nemen in onze showroom van 2000m2. U vindt zeker uw gading in ons ruime assortiment. U kan ook een brochure aanvragen om een idee te krijgen van ons uitgebreide aanbod.