Bedrijfsfilosofie

Uw interieur is onze passie! Stylmar staat garant voor sfeervolle en kwalitatieve totaaloplossingen.

In alle aspecten van uw interieur zorgt ons vakpersoneel voor een totaaloplossing op maat. Ongeacht of het om het inrichten van badkamers, keukens, slaapkamers of het plaatsen van trappen en deuren gaat. Het team van Stylmar betrekt u vanaf het begin bij het project en houdt rekening met uw wensen en smaken. Zo kan u jarenlang genieten van vakwerk in uw huis. Stylmar is ook uw partner voor uw meubilair: tafels, stoelen, kasten, dressings. Alles wat met interieur te maken heeft, is ons eigen.

Kwaliteit vindt u terug in onze service en in onze producten.

Uw woning geeft u privacy en is een plaats om te ontspannen en tot rust te komen. Stylmar begrijpt dit als geen ander. Dankzij onze jarenlange ervaring staat ons verkoopsteam u bij met gedegen advies en duidelijke informatie. Goede afspraken maken goede vrienden: we houden u van bij het begin van het project op de hoogte van de kosten. Als er tijdens het project zaken moeten aangepast worden, hoort u dit onmiddellijk. Dankzij heldere communicatie komt u bij de oplevering nooit voor onaangename verrassingen te staan. Dat is de bedrijfsfilosofie van Stylmar.

Kom gerust een kijkje nemen in onze showroom van 2000m2. U vindt zeker uw gading in ons ruime assortiment. U kan ook een brochure aanvragen om een idee te krijgen van ons uitgebreide aanbod.